Guidede Omø-ture for alle

I sommerens løb er der Omø-ture med lokal guide. Det er vandreture på ca. 1,5 – 2 km, og turene er tilrettelagt, så de passer med Omø-færgens ankomst- og afgangstider, og alle kan deltage, både enkeltpersoner, par og mindre grupper.
Som noget helt nyt vil der i år være fototure sammen med to af Omøs dygtige fotografer. På alle turene kan man få et indblik i, hvordan det er at bo på en lille ø.

Du behøver ikke at tilmelde dig; du møder bare op på Omø Havn, ved færgelejet.

Turen indledes i Omø Havn, hvor der i modsætning til mange andre små havne stadig er et aktivt fiskeri. Derefter går turen videre mod Omø By, som er en af Vestsjællands smukkeste og bedst bevarede bondebyer. Der vil undervejs være besøg i Omø Kirke. Turen afsluttes i Omø By, hvorefter man har Omø på egen hånd.

Omø-turen: På en ca. 2 timer lang vandretur fra Omø Havn til Omø By vil guiden fortælle om, hvordan det er at bo på en lille ø, med de helt særlige glæder og udfordringer dette giver.
Pris: 100 kr. pr. person, børn gratis

Guidet fototur:
De guidede fototure bliver tilrettelagt efter, hvor der er særligt gode motiver, og indledes med et par tips og tricks til, hvad der gør et godt fotografi. Alle med et kamera (mobil-, kompakt- eller spejlreflekskamera mv.) kan deltage. Guider på fototurene er Omø-fotograferne Aksel Leck Larsen og Hanne Schultz. På fototurene er der midtvejs en frokostpause, hvor man spiser medbragte madpakker og taler om de fotografier, der er taget på turens første del.
Pris: 150 kr. pr. person, børn gratis

Program for 2018:

Lørdag den 30. juni kl. 12.00: Foxterriertur (tilmelding: Majbrit Schrøder, 2028 5408)

Onsdag den 4. juli kl. 11.00: Guidet fototur, ca. 3 timer

Onsdag den 18. juli kl. 11.00: Omø-turen, ca. 2 timer

Onsdag den 1. august kl. 11.00: Guidet fototur, ca. 3 timer

NB! I tilfælde af vedvarende regn aflyses turene!